262 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Vágáshossz60 cm
Névleges feszültség36 V
Tömeg5,4 kg
Hangnyomásszint85 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint96 dB(A) 1)

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítmény, kényelmes használat

A könnyű, nagy teljesítményű és alacsony rezgésszintű STIHL HLA 135 hatékony segítséget jelent a professzionális kert- és tájápolásban. Az akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények visszavágásához. A csendes motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken, hallásvédelem viselése nélkül is használható.

Az EC motor teljesítményfokozata (3 fokozat) az ergonomikus fogantyún az adott feladathoz igazítható, amely energiahatékony munkavégzést biztosít. A két oldalon csiszolt, optimális súrlódású, 600 mm hosszú univerzális kések nagyobb vágási teljesítményt és hosszabb akkumulátor élettartamot garantálnak. A körfogantyú szűk helyeken is nagy mozgásszabadságot és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Az akár 145°-ban elfordítható vágókés ideális a fej feletti, oldalsó és talajközeli vágásokhoz. A sövényvágó teljes hossza 249 cm. A gép akasztóhurokkal rendelkezik a heveder használatához. 

Utólag felszerelhető tartóláb külön rendelhető tartozékként kapható, melynek használata esetén a STIHL HLA 135 akkumulátora nem érintkezik a talajjal.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

 

HLA 135

Szerviz és tippek