884 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Értesítés

Műszaki információk

Max. lenyírható terület1500 m²
Max. emelkedés40 %
Munkaszélesség28 cm
Min. vágási magasság20 mm
Max. vágási magasság60 mm

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Közepes méretű füves területek automatikus nyírása

A STIHL iMOW® 5 robotfűnyíró tökéletes megoldás a közepes méretű gyepfelületek automatikus nyírására. A robotfűnyíró nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral működik. A három szabadon lengő késsel rendelkező nyírószerkezet és a nagy késsebesség tiszta vágásképet eredményez.


A gép akár 40 %-os emelkedőkkel is könnyedén megbirkózik. A STIHL iMOW® 5 max. 1500 m²-es gyepfelületeken végzi el egy lépésben a fűnyírást, aprít és trágyáz. Az ultrahangos érzékelők és a szabályozott sebesség gondoskodnak az akadályok kikerüléséről. Egyenetlen terepen is egyenletes vágáskép a szenzoroknak köszönhetően.


Egyszerű kezelhetőség néhány nyomógombbal. A vezérlőegység emellett szövegfelolvasó funkcióval is rendelkezik. A gép hátulján elhelyezett LED csíkok a robotfűnyíró aktuális állapotát mutatják, míg az elülső oldalon található LED csíkok menetfényként működnek. A robotfűnyíró Bluetooth® vagy Wi-Fi kapcsolat segítségével a MY iMOW® alkalmazáson keresztül vezérelhető. Az applikációban a vágásmagasság is fokozatonként beállítható. A nyírási tervben a nyírás ideje akár egyénileg is beállítható, egyszeri vagy ismétlődő, valamint heti ütemezések formájában. Szükség esetén a robotfűnyírót manuálisan is elindítható. Az esőérzékelő a felhasználó igényei szerint beállítható, hogy az iMOW® 5 nedves időben is folytassa a gyep nyírását, vagy szüneteltesse. A gép töltése a dokkoló állomáson történik.


A telepítéshez a kert méretéhez illő telepítő csomagra van szükség. A STIHL iMOW® robotfűnyírók megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak.

Szerviz és tippek