254 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Max. gallyvastagságmax. 35 mm
Névleges teljesítmény2500 W
Üzemi fordulatszám2750 U/p
Névleges feszültség230 V
VágóeszközMulti-Cut 355

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Elektromos aprítógép nagy teljesítményű elektromotorral

A nagy teljesítményű elektromotorral rendelkező STIHL GHE 355 aprítógép közepes vastagságú gallyak és lágy anyagok aprításához ideális. A kés forgásirányát megváltoztató BRS technológiával a kések az adott feldolgozandó anyaghoz beállíthatók. A STIHL GHE 355 szendvicsszerkezetű kései az óramutató járásával megegyező irányban forogva a fás szárú anyagokat, mint pl. az akár 40 mm vastagságú ágakat is apró faforgácsra aprítja. Az óramutató járásával ellentétes irányba történő forgás esetén a lágy anyagok szecskázása lehetséges. Az apríték értékes komposztként használható. A GHE 355 elektromos aprítógép zajcsillapított tölcsérén keresztül még az oldalágakkal rendelkező gallyak is könnyedén a gépbe tölthetők. A kerekek megkönnyítik a gép mozgatását. Az elektromágneses biztonsági zár megakadályozza a gép váratlan bekapcsolását.

Szerviz és tippek