57 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Könnyű, csendes, elektromos lombszívó szecskavágó

A könnyű és csendes STIHL SHE 71 elektromos lombszívó-szecskázó gép ideális a magánfelhasználók számára a ház körüli területek tisztításához. A nagy teljesítményű és halk elektromotornak köszönhetően hatékonyan távolítja el a leveleket és fűmaradványokat a különböző felületekről. A felszívott avar közvetlenül a 45 literes, alsó részén cipzárral ellátott gyűjtőzsákba kerül. A zsák könnyedén kiüríthető. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.


A STIHL SHE 71 fúvógépként is használható. A gép fúvógéppé történő átalakítása egyszerűen, szerszám nélkül lehetséges. A lombfúvó alapfelszereltsége egy lapos fúvócsövet tartalmaz.

SHE 71

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kábel-tehermentesítő
Kábel-tehermentesítő

Műszaki információk

Névleges feszültség230-240 V
Teljesítményfelvétel1,1 kW
Tömeg4,1 KG
Hangnyomásszint85 Z03 1)
Zajteljesítményszint100 Z03 1)

Szerviz és tippek