126 990,00 Ft
116 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Ajánlat
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kompakt elektromos fűnyíró gép központi vágásmagasság-állítással

A nagy teljesítményű STIHL RME 443 elektromos fűnyíró gép közepes méretű, akár 600 m2-es gyepfelületek nyírására alkalmas. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25-75 mm) állítható be. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A robusztus, könnyen futó kerekek további kényelmet biztosítanak. Fűnyírás közben a kosár oldalsó lamellái a levegőt a talaj felé terelik, így védve a fűnyírót és a felhasználót a felperdülő anyagoktól. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 55 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét. A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását.


A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RME 443 elektromos fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

RME 443

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

KÖZPONTI VÁGÁSMAGASSÁG-ÁLLÍTÁS
KÖZPONTI VÁGÁSMAGASSÁG-ÁLLÍTÁS
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
FELHAJTHATÓ FEDELŰ FŰGYŰJTŐ KOSÁR
QuickFix gyorsrögzítők
QUICKFIX RÖGZÍTŐK

Műszaki információk

Füves területmaximum 600 m²
Munkaszélesség41 cm
Vágásmagasság-állítás6 settings (central)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma55 l
Hajtómű--

Szerviz és tippek