215 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Műszaki információk

Munkaszélesség41 cm
Vágásmagasság-állítás25 - 75 mm
Vágásmagasság-állítás6 fokozatban (központi)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma55 l
Akkumulátor típusaLítium-ion

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Nagy teljesítményű, kényelmes használatú fűnyíró gép komfort-tolókarral

A nagy teljesítményű STIHL RMA 443 C akkumulátoros fűnyíró gép kényelmesen használható közepes méretű füves területek nyírására. A szerszám nélkül 3 fokozatban állítható magasságú komfort-tolókar ergonomikus munkavégzést biztosít. Hatékony fűnyírás a 41 cm-es munkaszélességnek köszönhetően.

Az AP akkumulátor hosszabb működési ideje érdekében az RMA 443 C modell Eco üzemmóddal rendelkezik, amely automatikusan szabályozza a motor fordulatszámát. Az áramlásoptimalizált kések az energiatakarékos működést támogatják. A fordulékony gép könnyű, csendes és kibocsátás nélküli. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A QuickFix gyorscsatlakozók segítségével a gép egyszerűen szállítható és helytakarékosan tárolható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Szerviz és tippek