210 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Benzinmotoros fűnyíró gép fix sebességű kerékhajtással

A STIHL RM 448 TX benzinmotoros fűnyíró kisebb és közepes méretű füves területek nyírására alkalmas. Az emelkedők nyírását a fix sebességű kerékhajtás segíti.


A 46 cm-es munkaszélességgel és strapabíró polimer házzal rendelkező gép gyors és hatékony segítséget jelent a fűápolásban. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.


A gép a külön rendelhető tartozékként kapható, a STIHL RM 448 TX modellhez illő AMK 048 mulcsozó készlettel mulcsozásra is használható.

RM 443 TX

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Központi vágásmagasság-állítás
Központi vágásmagasság-állítás
ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
ENGINE WITH EASY-START SYSTEM
WHEEL DRIVE
WHEEL DRIVE

Műszaki információk

Füves területmax. 1200 M2
Munkaszélesség46 CM
Vágásmagasság-állítás25 - 75 MM
Vágásmagasság-állítás6-fach (zentral)
Fűgyűjtő kosár űrtartalma55 L

Szerviz és tippek