126 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Kompakt elektromos fűnyíró gép központi vágásmagasság-állítással

A nagy teljesítményű STIHL RME 443 elektromos fűnyíró gép közepes méretű, akár 600 m2-es gyepfelületek nyírására alkalmas. Az optimális vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25-75 mm) állítható be. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. A robusztus, könnyen futó kerekek további kényelmet biztosítanak. Fűnyírás közben a kosár oldalsó lamellái a levegőt a talaj felé terelik, így védve a fűnyírót és a felhasználót a felperdülő anyagoktól. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező 55 literes fűgyűjtő kosár a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét. A fűnyíró gép házán található szállítási fogantyú megkönnyíti a gép megemelését és szállítását.

A külön rendelhető tartozékként kapható mulcsozó készlettel a STIHL RME 443 elektromos fűnyíró gép mulcsozásra is használható.

RME 443

Felszerelés és funkciók

Központi vágásmagasság-állítás
Központi vágásmagasság-állítás
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár
QuickFix gyorsrögzítők
QuickFix gyorsrögzítők

Műszaki információk

Fűgyűjtő kosár55 l
Névleges teljesítmény (W)1500 W
Vágásmagasság6 settings (central)
Tömeg19 kg
Munkaszélesség41 cm

Szerviz és tippek