Védőszemüvegek

Tartozékok

A kiváló minőségű STIHL védőszemüvegek könnyűek, kényelmes illeszkedésűek és védik a szemet a sérülésektől.



STIHL VÉDŐSZEMÜVEGEK 


Láncfűrésszel, motoros kaszával vagy egyéb motoros géppel végzett munka során a védőszemüveg viselése védelmet nyújt a szemeknek. A faforgács, apró kövek vagy a felvert por könnyen a szembe kerülhet, ezért munkavégzés közben védőszemüveg viselése ajánlott.


A SZEMEK MEGFELELŐ VÉDELME


A FUNCTION, DYNAMIC és ADVANCE védőszemüvegek sokféle felhasználási területen használhatók. Számos modell választható átlátszó vagy színezett lencsével is. Az átlátszó változat klasszikus védőszemüvegként kevés fénynél ideális. A színezett lencsével rendelkező védőszemüvegeket különösen erős napfényben történő munkavégzéshez tervezték. Nehéz fényviszonyokhoz további színezett lencsék közül választhat. A sárga, narancssárga és piros színű lencsék kiváló kontrasztfokozással rendelkeznek nehéz fényviszonyok esetén.


Milyen színárnyalatú lencsét válasszunk? A sárga lencsékkel ellátott védőszemüvegek világosabb fényben mutatják a környezetet, és azt a benyomást keltheti, hogy jobban látjuk a kontrasztokat. Ködös és homályos látási viszonyok között optimális választás. A narancssárga szín kontrasztnövelő hatású, különösen zöld környezetben, és ennek megfelelően jó látást biztosít árnyékos területeken. A piros lencsés változat ideális a "kettő az egyben" lézer használatához.


UV-VÉDELEMMEL RENDELKEZŐ VÉDŐSZEMÜVEGEK


Számos STIHL védőszemüveg 100%-os UV-védelemmel, valamint karcálló és párásodásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és torzításmentes képet biztosít a szemfáradtság megelőzése érdekében.


Az állítható szárú szemüvegek tökéletesen illeszkednek a különböző fejformákhoz. A megnövelt látótér és a jobb fogás érdekében egyes modellek oldalsó védelemmel és párnázott szárvéggel is rendelkeznek.


A különösen könnyű, sportos kialakítású változatok annyira kényelmes viseletet biztosítanak, hogy többórás munkavégzés és sportolás közben is hordhatók.


VÉDŐSZEMÜVEG SZEMÜVEGESEK SZÁMÁRA


Kínálatunkban szemüvegesek számára készült védőszemüveg is megtalálható, amely a normál szemüveg felett viselhető. A szorosan illeszkedő, rugalmas, puha pánt kényelmes viseletet és jó tartást biztosít.