616 990,00 Ft
Az ár 27% áfát tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Rendkívül erős vágótárcsás gép (350 mm)

A professzionális használatra tervezett, nagy teljesítményű STIHL TS 700 benzinmotoros vágótárcsás gép 350 mm-es műgyanta vágótárcsával rendelkezik. Az erőteljes STIHL 2-MIX motorral garantálja a nagy teljesítményt ott, ahol a vágandó anyag jellege és vastagsága ezt igényli. Az ergonomikus kialakítású markolat optimális fogást tesz lehetővé. A körfogantyú bármely munkahelyzetben gondoskodik a kényelmes vágásról. Útépítési munkákhoz vagy építkezéseken történő használathoz a STIHL FW 20 vezetőkocsi használatát javasoljuk, amely pontosabb vágást és hosszabb vágási szakaszt tesz lehetővé.


A STIHL ElastoStart és a dekompressziós szelep az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítás érdekében. Az ergonomikus kialakítású markolat és a STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosítanak.


A vízcsatlakozó a hatékony munkavégzést segíti. A hosszú élettartamú légszűrőrendszernek és a kompenzátornak köszönhetően a szűrő hosszú élettartamú, valamint a szűrő tisztítása is ritkábban szükséges. A félautomata szíjfeszítésnek köszönhetően a legjobb erőátvitel rendkívül kismértékű kopás mellett biztosított.

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Félautomata szíjfeszítés
Félautomata szíjfeszítés
Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
Dekompressziós szelep
DEKOMPRESSZIÓS SZELEP

Műszaki információk

Lökettérfogat98,5 cm³
Teljesítmény5 kW
Tömeg11,7 kg
Hangnyomásszint101 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint113 dB(A) 1)

Szerviz és tippek