Közvetlen kiválasztás: Akkumulátoros fúvógépek

BGA 86 (akku és töltő nélkül)

Friss akkus légáram

Általános

Nagy teljesítményű, könnyű STIHL BGA 86 akkumulátoros fúvógép professzionális használatra. A mindössze 2,8 kg-os tömegével (akkumulátor nélkül) a gép könnyű és nagyon csendes, így akár zajérzékeny területeken, mint például kórházak, óvodák udvaraiban vagy lakóövezetekben is használható. A STIHL BGA 86 a STIHL AP rendszer akkumulátoraival kompatibilis. A többfunkciós fogantyúval a motorvezérlés valamennyi kezelőeleme, valamint a biztonsági retesz egy kézzel irányítható, így a gép kezelése egyszerű és biztonságos. Jobb- és balkezesek számára is kényelmes. A fokozatmentes fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően a fúvóerő az adott feladathoz beállítható. A BGA 86 lombfúvó alapfelszereltségben kerek fúvókával rendelkezik, a nagyobb légsebességhez lapos fúvóka külön rendelhető tartozékként kapható. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, három fokozatban változtatható, így a kezelő magasságához illetve a felhasználási körülményekhez állítható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Ft105 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

BGA 86

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Tömeg kg 2,8
Fúvóerő N 15
Maximális légsebesség m/s 69
Légsebesség m/s 1) 58
Levegőszállítás m³/h 2) 780
Maximális levegőszállítás m³/h 3) 940
Hangnyomásszint dB(A) 4) 79
Zajteljesítményszint dB(A) 4) 90
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 5) 0,5
Üzemidő AP 100 akkumulátorral perc 6) maximum 11
Üzemidő AP 200 akkumulátorral perc 6) maximum 17
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 6) maximum 21

1) Kerek fúvókával fúvóüzemben
2) Fúvófejjel
3) Fúvókészlet/fúvóka nélkül
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
5) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
6) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

BGA 86

Alapfelszereltség

 • Állítható légsebesség Zoom
  Állítható légsebesség

  A légsebesség beállítását a tisztítandó felülethez igazíthatjuk.

 • Állítható hosszúságú fúvócső Zoom
  Állítható hosszúságú fúvócső

  A fúvócső hosszúsága egyszerűen, 3 lépcsőben változtatható, így a kezelő magasságához illetve a felhasználási körülményekhez állítható. Ezzel a megoldással megakadályozható a teljesítményveszteség, ami akkor lép fel, ha a cső vége túl messze van a tisztítandó felülettől.

 • Nagy hatékonyság Zoom
  Nagy hatékonyság

  A kompakt akkumulátoros fúvógép a jól bevált STIHL EC motorral rendelkezik. A gép súlypontja közel esik a fogantyúhoz, ez biztosítja a kényelmes kezelhetőséget.

 • Többfunkciós fogantyú Zoom
  Többfunkciós fogantyú

  A motorvezérlés valamennyi kezelőeleme, valamint a biztonsági retesz egy kézzel irányítható, így a gép kezelése egyszerű és biztonságos. Jobb- és balkezesek számára is kényelmes.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 03. 13.