Közvetlen kiválasztás: PRO akkumulátoros fűnyíró gépek

RMA 253 (akku és töltő nélkül)

Csendes működés, nagy teljesítmény

Általános

A nagyon csendes, alacsony rezgésszintű STIHL RMA 253 akkumulátoros fűnyíró gép ideális magánfelhasználók számára, zajérzékeny területek nyírási feladataihoz. Az 51 cm-es munkaszélességgel rendelkező gép kisebb füves területek nyírására alkalmas. A nagy teljesítményű fűnyírót egyszerű kezelhetőség és csendes működés jellemzik. 

A STIHL RMA 253 az AP rendszer akkumulátoraival használható, kibocsátás nélküli és csendes munkavégzésre alkalmas. Folyamatosan aktív Eco üzemmód a hosszabb akkumulátor üzemidő érdekében. A központi vágásmagasság-állítás és a szárnylapátos kések egyenletes vágásképet biztosítanak. A telítettségjelzővel ellátott, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A lehajtható tolókarnak köszönhetően a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Ft217 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

RMA 253

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Munkaszélesség cm 51
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár l 55
Gép tömege kg 23
Garantált zajteljesítményszint LWA dB(A) 96
Központi vágásmagasság-állítás 7-fach (zentral)
Fűgyűjtő kosár l 55

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2022. 10. 20.