Közvetlen kiválasztás: Gyepszellőztetők

RLA 240 (akku és töltő nélkül)

Kompakt akkumulátoros gyepszellőztető levegőztető hengerrel

Általános

A STIHL RLA 240 akkumulátoros gyepszellőztető kiválóan alkalmas az elhalt fűréteg és a moha kisebb füves területekről történő eltávolításához. A 34 cm-es munkaszélességnek köszönhetően a gép nagyon jól manőverezhető, így akár a szűkebb helyek szellőztetése is elvégezhető. A STIHL RLA 240 a STIHL AK rendszer akkumulátorainak köszönhetően hosszú üzemidővel rendelkezik, kibocsátásmentes és még akár zajérzékeny területeken is használható.

A gyepszellőztető henger felkarcolja a füves talajt, a gyepfésülő henger pedig kifésüli a gyepből a gyepszellőztetés során korábban fellazított elhalt
fűréteget és fölösleges mohát. A könnyű polimer ház és a strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról. A központi vágásmagasság-állításnak köszönhetően a kések munkamélysége a házon elhelyezett tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható. A prakitkus gyűjtőkosár űrtartalma 50 liter

A gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően helytakarékosan tárolható. A gép megemelése vagy elpakolása előtt győződjön meg arról, hogy a motor ki van kapcsolva és a biztonsági kulcs ki van húzva!

Ft99 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

RLA 240

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Zajteljesítményszint dB(A) 92
Munkaszélesség cm 34
Munkamélység mm 15

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

RLA 240

Alapfelszereltség

 • Könnyen futó kerekek Zoom
  Könnyen futó kerekek

  A strapabíró futófelülettel rendelkező kerekek gondoskodnak a gyepszellőztető jó irányíthatóságáról és megfelelő tapadást biztosítanak.

 • Mélységállítás Zoom
  Mélységállítás

  A kések munkamélysége a házon elhelyezett forgókapcsoló segítségével fokozatmentesen beállítható.

 • Szállítási fogantyú Zoom
  Szállítási fogantyú

  A STIHL gyepszellőztető házába integrált szállítási fogantyúval a gép könnyedén megbillenthető. A szállítási fogantyú egyben ütközésvédőként is szolgál, megvédi a gépet az akadályokkal történő ütközéstől.

 • Összecsukható fogantyú Zoom
  Összecsukható fogantyú

  Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a STIHL gyepszellőztető könnyen tisztítható és helytakarékosan tárolható.

 • Polimer ház Zoom
  Polimer ház

  A STIHL gyepszellőztetők polimer háza különösen erős polimerből készül. Az anyag ellenáll az ütésnek, a hőnek és az UV-sugárzásnak.

 • Gyepszellőztető egység Zoom
  Gyepszellőztető egység

  A rögzített kések gondoskodnak a gyep hatékony szellőztetéséről. Az éles, rendkívül erős pengék folyamatosan magas hatásfokú munkavégzést biztosítanak.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2022. 04. 25.