Közvetlen kiválasztás: Akkumulátoros fúvógépek

BGA 300 (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítményű és csendes akkumulátoros fúvógép

Általános

A STIHL BGA 300 háton hordozható akkumulátoros fúvógép az egyedülálló STIHL zajcsökkentő rendszernek köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is ideális. Az akár 86 m/s sebességű légárammal még a nedves, nehéz avar is gyorsan és hatékonyan eltávolítható.

Az optimális energiagazdálkodás érdekében az adott feladathoz szükséges fúvóerő (3 teljesítményszint és "boost" üzemmód) a markolaton található LED kijelzőn keresztül egyszerűen beállítható. A gyorscsatlakozónak köszönhetően a fúvócső hossza könnyedén a feladat elvégzéséhez szükséges méretre állítható. A fúvógép a kompakt kialakításának köszönhetően a szűk helyeken (pl. parkoló autók között) is kényelmesen használható. 

Az ergonomikus hevederrendszer, valamint a háti STIHL AR L akkumulátor testhez közeli súlypontja optimálisan osztja el a súlyt, így kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé. A BGA 300 használatához legalább egy STIHL AR 2000 L, a teljes fúvóteljesítményhez pedig egy STIHL AR 3000 L háti akkumulátor szükséges.

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Ft268 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Tömeg kg 7,4
Fúvóerő N 26
Maximális légsebesség m/s 86
Légsebesség m/s 1) 72
Levegőszállítás m³/h 2) 970
Maximális levegőszállítás m³/h 3) 1.345
Hangnyomásszint dB(A) 4) 84
Zajteljesítményszint dB(A) 4) 94
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 5) 0,2

1) Kerek fúvókával fúvóüzemben
2) Fúvófejjel
3) Fúvókészlet/fúvóka nélkül
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
5) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2022. 05. 25.