Közvetlen kiválasztás: Akkumulátoros fúvógépek

BGA 200 (akku és töltő nélkül, komfort hordozórendszerrel)

Nagy teljesítményű akkumulátoros fúvógép

Általános

Zajérzékeny területeken végzett takarítási munkákhoz a nagy teljesítményű BGA 200 akkumulátoros fúvógép a tökéletes választás. Kifejezetten professzionális munkavégzéshez ajánljuk. A "boost" üzemmód bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel. Nincs szükség egyéb kézmozdulatra. A lombfúvó maximális fúvóereje 21 N. A fúvóerő az adott feladathoz, a központi kezelőegységen keresztül szabályozható. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le. A fúvócső hosszúsága egyszerűen, gombnyomásra állítható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez igazítható. 

A komfort hordozórendszer előnyei kizárólag háton hordozható akkumulátorral kombinálva mutatkoznak meg. Akkumulátorövvel vagy AP hátizsákkal nem használható. A fúvógép kézben tartva vagy a komfort hordozórendszerre akasztva is használható. A hordozórendszer a háti AR L akkumulátor övére is rögzíthető. A meghosszabbított markolat második fogantyúként szolgál, és kényelmes munkavégzést biztosít.

A BGA 200 kizárólag a háti AR L akkumulátorokkal használható.

Ft215 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

BGA 200

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Tömeg kg 3,2
Fúvóerő N 21
Maximális légsebesség m/s 84
Légsebesség m/s 1) 70
Levegőszállítás m³/h 2) 941
Maximális levegőszállítás m³/h 3) 1.175
Maximális levegőszállítás m³/h 3) 1.175
Hangnyomásszint dB(A) 4) 80
Zajteljesítményszint dB(A) 4) 91
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 5) 0,7
Üzemidő AP 100 akkumulátorral perc 6) maximum 24
Üzemidő AP 200 akkumulátorral perc 6) maximum 49
Üzemidő AP 300 akkumulátorral perc 6) maximum 78

1) Kerek fúvókával fúvóüzemben
2) Fúvófejjel
3) Fúvókészlet/fúvóka nélkül
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
5) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
6) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

BGA 200

Alapfelszereltség

 • Két üzemmód Zoom
  Két üzemmód

  A két üzemmódnak köszönhetően a BGA 200 rugalmasan használható a különböző tisztítási munkákhoz. A kézi üzemmód ideális a szűk és keskeny helyek tisztítására. A hordozórendszerre akasztva nagyobb területek tisztítása is kényelmesen elvégezhető.

 • Két markolat Zoom
  Két markolat

  A két markolat kényelmes munakvégzést tesz lehetővé. Ideális a komfort hordozórendszer használatánál.

 • Ívelt kialakítás Zoom
  Ívelt kialakítás

  Az ívelt formának köszönhetően a készülék nem billeg használat közben, még boost üzemmódban sem. Ez biztosítja az ízületkímélő és kényelmes munkavégzést.

 • Állítható fúvócső Zoom
  Állítható fúvócső

  A fúvócső hosszúsága egyszerűen, gombnyomásra állítható, így a kezelő magasságához, illetve a felhasználási körülményekhez igazítható. Ezzel a megoldással megakadályozható a teljesítményveszteség, ami akkor lép fel, ha a cső vége túl messze van a tisztítandó felülettől.

 • Központi kezelőegység Zoom
  Központi kezelőegység

  A maximális energiahatékonyság érdekében a fúvóerőt 3 fokozatban állítani lehet. Az aktuális fokozat LED kijelzőről olvasható le.

 • Boost funkció Zoom
  Boost funkció

  Az előre beállított fúvóerőtől függetlenül a boost funkció bármikor elérhető, a ravasz erősebb meghúzásával. A fúvógép ilyenkor maximális teljesítménnyel üzemel. Nincs szükség egyéb kézmozdulatra.

 • Akasztó Zoom
  Akasztó

  A védőburolaton található akaszónyílás segítségével a gép a falra akasztható.

Utólag felszerelhető

 • Komfort hordozórendszer Zoom
  Komfort hordozórendszer

  A komfort hordozórendszernek köszönhetően a BGA 200 többféleképpen használható - kézben vagy a test oldalán elhelyezett tartóba akasztva. A beakasztás egyszerű és gyors. A hordozórendszer használata különösen hosszabb munkák során nyújt nagy segítséget.

A tartozékokról további információt találhat itt.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon bg / cs / de / hu / pl / ro 2022. 05. 20.