Közvetlen kiválasztás: Tisztító és kenőanyagok

Gyantaoldó

Tisztít és ken

Általános

A grafittartalmú, ezáltal „kenő“ hatású, ásványi olaj bázisú tisztítószer különösen alkalmas a sövénynyírók késének és más vágóeszközök tisztítására. Felhasználás: a vágóeszközök befújásához, minden használat után. A sövénynyíró késeket befúvás után rövid ideig be kell indítani. 300 ml-es szóróflakon.

Ft3 890,00*

Összetevők:
LUBRICATING OILS (PETROLEUM, C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASEDC11-C14, ALKANE), FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED, PARFUM, PROPANE, BUTANE, ISOBUTANE, ISOPENTANE

További információk: (http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/)
Fenti linkre kattintva elérhetőek azok a táblázatok, amelyek megadják az INCI-megnevezések, az Európai gyógyszerkönyvben szereplő elnevezések és a CAS-számok közötti megfeleléseket.

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Safety Instructions

Veszélyes anyag

Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: Melegítés hatására szétrepedhet.

LUBRICATING OILS (PETROLEUM), C15-30, HYDROTREATED NEUTRAL OIL-BASED; C11-14 ALKANE; BUTANE; PROPANE; ISOBUTANE; RAPESEED OIL; DIOCTYL SODIUM SULFOSUCCINATE; CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE; PARFUM; ISOPENTANE; OLEOYL SARCOSINE