Közvetlen kiválasztás: Akkumulátoros szegélynyírók

FSA 57 (akku és töltő nélkül)

Szegélynyírás könnyedén

Általános

A könnyű STIHL FSA 57 akkumulátoros szegélynyíró tökéletes választás az egyszerű nyírási munkákhoz a ház körüli területeken. A gép a STIHL AK rendszer akkumulátoraival kompatibilis. A csendes motornak köszönhetően zajérzékeny területeken végzett munkákhoz is alkalmas. 

Az ergonomikus munkavégzést a szerszám nélkül, gombnyomással beállítható szárhossz biztosítja. A szegélynyíró bármilyen testmagassághoz és munkakörülményhez könnyedén beállítható. A körfogantyú is könnyedén, szerszám nélkül állítható. A puha markolat kellemes és biztos fogást biztosít, és segít a kezelőt érő rezgések csökkentésében is. A felhajtható távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során. Alapfelszereltségben STIHL AutoCut C 3-2 damilfejjel kapható.

Ft67 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

FSA 57

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Tömeg kg 1) 3,5
Tömeg kg 2) 2,7
Hangnyomásszint dB(A) 3) 74
Zajteljesítményszint dB(A) 3) 89
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 4) 4
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 4) 4
Teljes hossz cm 5) 149
Vágókörátmérő mm 280
Üzemidő AK 10 akkumulátorral perc 6) maximum 25

1) Akkumulátorral együtt
2) Akkumulátor és töltőkészülék nélkül
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
5) Vágóeszköz nélkül
6) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

FSA 57

Alapfelszereltség

 • Puha markolat Zoom
  Puha markolat

  A puha markolat kellemes és biztos fogást biztosít, és segít a kezelőt érő rezgések csökkentésében is. A gép működtetése rendkívül egyszerű a markolatba integrált kapcsolóval.

 • Távtartó kengyel Zoom
  Távtartó kengyel

  A praktikus távtartó kengyel megóvja a növényeket (fák, bokrok), illetve védi a nyírófejet az akadályok mentén történő nyírás során.

 • Körfogantyú Zoom
  Körfogantyú

  A körfogantyúnak köszönhetően a szegélynyíró ideálisan használható akár szűk helyeken (pl. bokrok mellett) történő nyíráshoz is. A fogantyú könnyedén, szerszám nélkül állítható.

 • Köztes akkumulátor pozíció Zoom
  Köztes akkumulátor pozíció

  Az akkumulátor 2 pozícióban rögzíthető a gépben. Teljesen betolva a gép használatra kész. A köztes állásban nincs érintkezés, a gép így biztonságosan tárolható. Az akkumulátor mindkét pozícióban kiesés elleni védelemmel rendelkezik.

 • Állítható szárhossz Zoom
  Állítható szárhossz

  A szerszám nélkül, gombnyomással beállítható szárhossznak köszönhetően a szegélynyíró bármilyen testmagassághoz és munkakörülményhez könnyedén beállítható.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2022. 11. 24.