Közvetlen kiválasztás: PRO akkumulátoros fűnyíró gép

RMA 443 C (akku és töltő nélkül)

Nagy teljesítményű, kényelmes használatú fűnyíró gép komfort-tolókarral

Általános

A nagy teljesítményű STIHL RMA 443 C akkumulátoros fűnyíró gép kényelmesen használható közepes méretű füves területek nyírására. A szerszám nélkül 3 fokozatban állítható magasságú komfort-tolókar ergonomikus munkavégzést biztosít. Hatékony fűnyírás a 41 cm-es munkaszélességnek köszönhetően.

Az AP akkumulátor hosszabb működési ideje érdekében az RMA 443 C modell Eco üzemmóddal rendelkezik, amely automatikusan szabályozza a motor fordulatszámát. Az áramlásoptimalizált kések az energiatakarékos működést támogatják. A fordulékony gép könnyű, csendes és kibocsátás nélküli. A vágásmagasság a központi vágásmagasság-állítás segítségével hat fokozatban (25 - 75 mm között) állítható. A felhajtható fedelű, telítettségjelzővel rendelkező, 55 literes fűgyűjtő kosár egyszerűen üríthető. A QuickFix gyorscsatlakozók segítségével a gép egyszerűen szállítható és helytakarékosan tárolható. 

STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

Ft215 990,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Műszaki adatok Érték
Gép tömege kg 22
Munkaszélesség cm 41
Vágásmagasság mm 25-75
Fűgyűjtő kosár l 55
Garantált zajteljesítményszint LWA dB(A) 90
Központi vágásmagasság-állítás 6-fach (zentral)
Fűgyűjtő kosár l 55

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

Alapfelszereltség

 • Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár Zoom
  Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

  A műanyag fűgyűjtő kosár felnyitása és a kiürítése a billentőmechanizmusnak köszönhetően rendkívül egyszerű. A fűnyírás közben keletkező légáram a fűgyűjtő kosárba vezeti a lenyírt füvet és gondoskodik a kosár optimális megtöltéséről. A levegő a kosáron található lamellákon keresztül, oldalirányban távozik a talaj felé, ezzel védve a felhasználót a fűnyíró gép által felkavart szennyeződésektől. A telítettségjelző a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

 • Áramlásoptimalizált kés Zoom
  Áramlásoptimalizált kés

  Az áramlásoptimalizált kés minimális ellenállással nyírja a füvet, miközben nem kavar fel több levegőt ma szükségesnél. A minimális ellenállás hosszabb működési időt tesz lehetővé két akkumulátortöltés között.

 • Központi vágásmagasság-állítás Zoom
  Központi vágásmagasság-állítás

  A több fokozatú központi magasságbeállításnak köszönhetően a vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egy segédrugó segítségével a kívánt magasságra állítható. Az aktuális pozíció egy skáláról olvasható le.

 • Polimer ház Zoom
  Polimer ház

  A STIHL akkumulátoros fűnyíró gépek háza kiváló minőségű ütés-, hő- és UV-álló polimerből készül.

 • Lehajtható tolókar Zoom
  Lehajtható tolókar

  A lehajtható tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

 • ECO üzemmód Zoom
  ECO üzemmód

  Aktivált ECO üzemmódban a motor forsulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így bizotsítva hosszabb működési időt.

 • Komfort-tolókar Zoom
  Komfort-tolókar

  A lehajtható komfort-tolókar egyszerűvé teszi a kezelést fűnyírás közben és a fűgyűjtő kosár kiemelésekor. A lehajtott tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható. A tolókar magassága szerszám nélkül a testmagassághoz igazítható.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 07. 14.