Közvetlen kiválasztás: Védősisakok

FUNCTION Universal fejvédő sisak

Univerzális használatra

Általános

A belépő szintű STIHL FUNCTION Univerzal védősisak alkalomszerű és magáncélú használatra ideális. A sisak hosszú élettartamú nejlonráccsal és a jó szellőzés érdekében szellőzőnyílásokkal rendelkezik. Külön rendelhető tartozékként a sisakhoz illő esővédelem kapható. A védősisak SNR 26 hanggátlási értékkel rendelkező beépített hallásvédelemmel, 59% fényáteresztő képességű arcvédelemmel és négypontos belső kialakítással rendelkezik.

  • Sisakhéj anyaga: ABS
  • Fejpánt anyaga: Műbőr
  • Szabvány: EN 352, EN 397, EN 1731
  • Hallásvédelem: SNR 26 (H: 31, M: 23, L: 16)

Ft22 090,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Felszereltség

FUNCTION Universal

Alapfelszereltség

  • Műanyag védőrács/-rendszer Zoom
    Műanyag védőrács/-rendszer

    A leggyakoribb arcvédő. Rugalmas műanyag háló, ami csökkenti a törés veszélyét, és hosszabb élettartamot biztosít. Átlagos fényáteresztő képesség. Kérjük, vegyék figyelembe: az arcvédő nem helyettesítheti a szemvédelmet (védőszemüveget). (Szimbolikus kép)

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!

Dokumentumok

Kezelési útmutatók és biztonsági előírások

Nyelv Dátum Link
manual icon International 2023. 02. 28.