Közvetlen kiválasztás: Erdészeti munkaruha ADVANCE

ADVANCE X-LIGHT derékszorítós nadrág

Általános

A könnyű és rugalmas STIHL ADVANCE X-Light nadrág ideális az erdészeti és faápoló szakemberek számára, különösen nyári használatra, vagy fára mászók számára nagy fizikai aktivitás esetén. A vágásvédelemmel (Vágásvédelmi szint: 1, modell: A) ellátott nadrág Slim Fit kivitelben kapható. A STIHL kínálatának legkönnyebb vágásvédelemmel ellátott nadrágja az elasztikus anyagoknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző testalkatokhoz, így hölgyek számára is ajánljuk

A ProElast anyag az ágyékrészen nagy mozgásszabadságot biztosít. A STIHL ADVANCE X-Light nadrág a kizárólag a STIHL számára kifejlesztett, különösen könnyű AVERTIC™ pro lite vágásvédő anyaggal rendelkezik. A 6 rétegű vágásvédelem légáteresztő, gyorsan száradó és 20%-kal könnyebb, mint elődmodelljei.

Tüskevédelem, speciális szellőző szövet a láb hátsó részén, számos zseb. A fényvisszaverő részek és a STIHL logók a nadrágszárak oldalán növelik a láthatóságot rossz látási viszonyok között.  

A nadrág hűvösebb napokon a STIHL Advance X-Shell kabáttal, melegebb időjárás esetén pedig a STIHL ADVANCE X-Vent kabáttal kombinálható. 

A STIHL nadrágtartó a nadrág gombjaihoz erősíthető.

Mosógépben 60 °C-on mosható.

 

 

 Ft89 890,00*

Variációk

Ár

* Ajánlott bruttó végfelhasználói listaár. Az esetleges akciós kedvezményeinkről érdeklődjön szakkereskedéseinkben, vagy a vevőszolgálaton.

Ettől az áruválasztéktól és ezektől az adatoktól való eltérések országtól függően előfordulhatnak. A műszaki változtatások joga fenntartva!