Gyepszellőztetők

Tartozékok


GYEPSZELLŐZTETÉS A TÖKÉLETES PÁZSITÉRT


A STIHL gyepszellőztetők hatékonyan távolítják el az elfilcesedett füvet és átszellőztetik a talajt. Az így meglazított talajban a víz és a levegő könnyebben átjárja a gyökérzetet, az eredmény pedig egészségesebb gyep lesz. 




STIHL GYEPSZELLŐZTETŐK A FENNTARTHATÓ GYEPÁPOLÁSÉRT 


A gyepszellőztetés során eltávolítjuk a fűszálak közé telepedett mohát, a gyomnövényeket, az elhalt növényrészeket, az úgynevezett filcréteget. A STIHL gyepszellőztetők hatékony segítséget nyújtanak az egészséges és erős gyep kialakításában. A gyepszellőztetést követően a fűszálak újra elegendő mennyiségű vízhez, tápanyagokhoz és levegőhöz jutnak, amely szép és egészséges pázsitot eredményez. 


BENZINES, AKKUMULÁTOROS VAGY ELEKTROMOS GYEPSZELLŐZTETŐT VÁLASSZUNK?


A gyepszellőztető vásárlása során a megmunkáladó terület méretét ajánlott figyelembe venni. Kisebb vagy közepes méretű gyepfelületek szellőztetésére az elektromos gyepszellőztetők az ideálisak. 


Hasonlóan csendes és fordulékony gépek az akkumulátoros gyepszellőztetők, melyeket ugyancsak a kisebb és közepes méretű területek gondozására ajánlunk. Segítségükkel bokrok és egyéb akadályok körül is könnyedén dolgozhatunk anélkül, hogy a kábelre figyelnünk kellene. A STIHL AK rendszer lítium-ion akkumulátorai hosszú ideg tartó nagy teljesítményt biztosítanak. 


Nagyobb területre az erőteljes benzinmotoros gyepszellőztetők  jelentik az ideális választást.


A SmartChoke hidegindító rendszer egyszerű és megbízható indítási folyamatot tesz lehetővé. A benzinmotoros gyepszellőztetők nemcsak nagy teljesítményükkel nyűgözik le a felhasználókat, hanem csendes, 100 dB alatti működésükkel is. A károsanyag-kibocsátásmentes STIHL akkumulátoros és elektromos gyepszellőztetők is a legapróbb részletekig optimalizáltak. Az akkumulátorokon például LED kijelzős töltöttségi szint kijelző található. Az elektromos gépek beépített kábel-tehermentesítőjével a hosszabbító kábel biztonságosan csatlakoztatható. Valamennyi gyepszellőztető, meghajtástól függetlenül, 20 db rögzített késsel rendelkezik, mellyek gondoskodnak a gyep hatékony szellőztetéséről. A gépek polimer háza különösen erős polimerből készül, mégis könnyűek. Az anyag ellenáll az ütésnek, a hőnek és az UV-sugárzásnak. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a STIHL gyepszellőztetők könnyen tisztíthatók és helytakarékosan tárolhatók. A tolókaron található vezérlőegység segítségével a kések munkamélysége kényelmesen állítható. A gyepszellőztető egység a beállító kar segítségével le is engedhető és fel is emelhető.