549 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Professzionális tisztítógép csendes motorral

Professzionális, max. 200 bar nyomással működő tisztítógép mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőipar számára. A kerámia dugattyúval rendelkező alacsony fordulatszámú motor strapabíró és hosszú élettartamú. A nyomás- és mennyiségszabályozás a manométer segítségével a gépen történik. A külső tisztítószer-felszívásnak és -adagolásnak köszönhetően a tisztítószer külső tartályból adagolható.


Az ergonomikus kialakítású profi szórófej erőkímélő munkavégzést biztosít. A 15 méter hosszú, acélerősítéses nagynyomású tömlő csavarodásmentes tömlőcsatlakozás segítségével egyszerűen a forgatható szórócsőhöz csatlakoztatható, és a csatlakozó meggátolja a tömlő felcsavarodását. Az opcionális, rotorfúvókás második szórócső használata makacs szennyeződések eltávolítására ajánlott. Az alapfelszereltséghez tartozó, állítható nyomású lapos fúvóka a kényes felületek tisztítására alkalmas. Tömlővezetővel rendelkező tömlődob a tömlő praktikus tárolásához. A szállítási fogantyú és a kerekek megkönnyítik a gép szállítását.

RE 272 PLUS

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Sárgaréz szivattyúház kerámia dugattyúkkal
Sárgaréz szivattyúház kerámia dugattyúkkal
Elforduló kábelrögzítő
ELFORDULÓ KÁBELRÖGZÍTŐ
Professzionális kialakítás
Professzionális kialakítás

Műszaki információk

Teljesítmény3000 W
Frekvencia50 Hz

Szerviz és tippek