Fúvógép / Lombszívó-szecskázó gép tartozékok

Tartozékok

RUGALMASABB MUNKAVÉGZÉS



A külön rendelhető tartozékokkal a fúvógépek felhasználási területe egyszerűen és gyorsan bővíthető. 




FÚVÓGÉPEK KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKAI 


A külön rendelhető tartozékokkal a fúvógépek még több funkcióval rendelkeznek, melyek könnyebbé teszik a munkavégzést és bővítik a gépek felhasználási területeit. A speciális fúvókák hatékonyan távolítják el a koszt. A párnák és hevederek kényelmesebb munkavégzést biztosítanak. Az ereszcsatorna-tisztító készlettel az ereszcsatornák tisztítása egyszerűen elvégezhető.


SPECIÁLIS FÚVÓKÁK


Kínálatunkban minden felülethez és géptípushoz illő fúvóka megtalálható, legyen szó aszfalt, gyep vagy akár kanyargós utak tisztításáról:



  • Egyenes fúvóka az erőkímélő munkavégzés érdekében

  • A lapos fúvóka a nagy légáramnak köszönhetően hatékonyan távolítja a nehéz, nedves avart és levágott anyagot 

  • Az ívelt lapos fúvóka a talajjal párhuzamos, széles körben eloszló légáramnak köszönhetően nagyobb sík területek tisztítására alkalmas


KIEMELKEDŐ KÉNYELEM


Hosszabb munkáknál a háton hordozható fúvógép ergonomikus hevederrendszere nyújt nagy fokú kényelmet a munkavégzés során. Tehermentesíti a karokat és a hátat, ezzel erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé. A külön rendelhető mellkaspánt a vállpántok megfelelő illeszkedését biztosítja.


LOMBSZÍVÓ ÁTALAKÍTÁSA SZECSKAVÁGÓVÁ


A külön rendelhető készlettel a lombszívó egyszerűen szecskavágóvá alakítható. Így az összefújt avar a gyűjtőzsákban szecskázásra kerül. A felaprított anyag tökéletesen felhasználható akár mulcsozásra is.


ERESZCSATORNÁK TISZTÍTÁSA


A praktikus, kb. 3 m hosszú eresztisztító készlet lehetővé teszi az ereszcsatorna kifújását a nehezen hozzáférhető pontokon is.