256 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Nagy teljesítményű és nagy hatótávolságú permetezőgép

A STIHL SR 430 benzinmotoros permetezőgép ideális gazdálkodók, gyümölcstermesztők és szőlősgazdák számára folyadékok kijuttatására nagy hatótávolságban. A kompakt kialakítású, háton hordozható permetező 12,2 kg súlyú (üzemanyag nélkül, kompletten) és a praktikus hordozórendszernek köszönhetően kényelmesen hordozható. A 2-MIX motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek az egykezes, többfunkciós fogantyún találhatóak. A kezelés egyszerű és biztonságos. Egyszerű és gyors indítás hibalehetőség nélkül. Gázadásra a szivató automatikusan visszaáll alaphelyzetbe. A STIHL ElastoStart egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást biztosít.


A benzinmotor mozgásba hozza a lapátkereket, amely akkora légáramlatot hoz létre, hogy a permetlé az akár 2,5 m magassságban lévő levelekre is eljut. Alapfelszereltségben kúp-, egyoldalas és kettős terelőrácsozattal. A 14 literes, átlátszó tartály nagy töltőnyílással rendelkezik, amelyen keresztül a tartály gyorsan és tisztán feltölthető, könnyen hozzáférhető és egyszerűen tisztítható. A védőperem megakadályozza, hogy a permetlé a hátpárnára folyjon. A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít. A STIHL SR 430 légszűrő rendszere védi a motort, így a karbantartási teendők elvégzésére ritkábban van szükség.

SR 430

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Egyszerű indítás
Egyszerű indítás
Nagy betöltőnyílás
Nagy betöltőnyílás
Kényelmes hordozórendszer
KÉNYELMES HORDOZÓRENDSZER

Műszaki információk

Lökettérfogat63,3 cm³
Tartály űrtartalma14 dm³
Tömeg12,2 kg
Hangnyomásszint97 dB(A) 1)
Zajteljesítményszint109 dB(A) 1)

Szerviz és tippek