283 990,00 Ft
Ajánlott végfelhasználói ár. A szakkereskedés a listaártól eltérhet (akciós ár esetében is). 27% ÁFÁ-t tartalmaz.
Árucikk
Kérjük, forduljon egy STIHL szakkereskedéshez.
Vásárolja meg a terméket személyesen a szakkereskedésben, vagy a STIHL szakkereskedő webáruházában, amennyiben ez a lehetőség elérhető.

Erőteljes, benzines láncfűrész sokoldalú használatra

A STIHL MS 391 benzinmotoros láncfűrész nagy vágásteljesítményének köszönhetően kiválóan alkalmas mezőgazdsasági, tájápolási és építőipari használatra. Ideálisan használható tűzifa daraboláshoz is. A STIHL MS 391 láncfűrész 3,3 kW (4,5 LE) teljesítményű, takarékos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. A dekompressziós szelep megkönnyíti az indítási folyamatot. Segítségével jelentősen csökken a szükséges húzóerő a behúzó kötélen, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is. További termékjellemzők:



  • Mennyiségszabályozható olajpumpa lehetővé teszi a szükséglethez igazodó, pontos olajmennyiség adagolását. A STIHL Ematic rendszer biztosítja, hogy a lánckenőolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerüljön, ahol szükség van rá.

  • Előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot.

MS 391

Felszerelés és funkciók

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia
STIHL NÉGYCSATORNÁS TECHNOLÓGIA
Antivibrációs rendszer
STIHL ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER
Dekompressziós szelep
DEKOMPRESSZIÓS SZELEP

Műszaki információk

Vezetőlemezhossz40 cm
Lökettérfogat64,1 cm³
Teljesítmény3,2 kW
Tömeg6,2 kg 1)
Teljesítménysúly1,9 kg/kW

Szerviz és tippek