Nagynyomású mosók

Tartozékok


MÉG A MAKACS SZENNYEZŐDÉSEKKEL IS MEGKÜZDENEK


Legyen szó magán- vagy ipari használatról, alapos és hatékony tisztításhoz a STIHL nagynyomású mosói jelentik a tökéletes választást. Segítségükkel kényelmesen és eredményesen eltávolíthatók még a makacs szennyeződések is




STIHL NAGYNYOMÁSÚ MOSÓK: ÁTGONDOLT FELSZERELTSÉG, ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS


A STIHL nagy teljesítményű hidegvizes nagynyomású mosói között mindenki megtalálja a számára megfelelőt: legyen szó ház körüli munkákról, vagy professzionális felhasználási területről. A gépek nagynyomású vízsugárral tisztítják meg a különféle felületeket, pl. kerti utakat, gépjárműveket. Különféle tartozékokkal a felhasználási terület még tovább szélesíthető.


Az egyes modellek teljesítményfelvétele 1,7 és 6,5 kW között változik. Az üzemi nyomás min. 10 - 100 bar, max. 35 - 220 bar között lehet. A maximális vízáteresztő képesség 440 l/h a legkisebb és 1130 l/h a legnagyobb modellnél.


Hidegvizes nagynyomású mosóink kifinomult technológiája kényelmes és hatékony munkavégzést biztosít. Bár az egyes modellek tömegükben és teljesítményükben különböznek egymástól, az alábbiakban azonban megegyeznek:



  • Erős és tartós alumínium nagynyomású pumpafej

  • Gyorscsatlakozó a pisztolyon (a fúvókák szerszám nélkül cserélhetők)

  • Beépített fúvókatároló 

  • Csavarodásmentes csatlakozó 

  • Vízmennyiség-szabályozás

  • Csendes, nagy teljesítményű, szénkefe nélküli indukciós motor 


A "PLUS modellek" mindezek mellett még egy beépített tömlődobbal is rendelkeznek, amellyel a tömlő kényelmesen és biztonságosan tárolható. 


KOMPAKT OSZTÁLYÚ HIDEGVIZES NAGYNYOMÁSÚ MOSÓK


Erősen szennyeződött utak, kerti bútorok, lépcsők vagy teraszok tisztításához, valamint saját gépjármű mosásához a kompakt osztályú hidegvizes nagynyomású mosóinkat ajánljuk. Gépeinket nagy teljesítmény, kényelmes kialakítás és egyszerű használat jellemzik.  


KÖZÉPOSZTÁLYÚ HIDEGVIZES NAGYNYOMÁSÚ MOSÓK 


Magán- vagy profi használatra, ház körüli területek, műhelyek, udvarok tisztításához középosztályú nagynyomású mosóink ideális választást jelentenek. Gépeink megnövelt hatótávolsággal és víznyomással rendelkeznek. Az üzemi nyomás az adott feladathoz, a felülettől és a szennyeződéstől függően szabályozható. Az aktuális üzemi nyomás a gépen található manométerről olvasható le. A beépített adagolású tisztítószertartállyal a pontos tiszítószer adagolás a szabályozó segítségével állítható be. 


PROFESSZIONÁLIS HIDEGVIZES NAGYNYOMÁSÚ MOSÓK


Professzionális kategóriájú nagynyomású mosóink ergonomikus kialakításúak, átfogó felszereltséggel rendelkeznek, nagy teljesítményűek és hosszú élettartamúak. Még a legnehezebb tisztítási feladatokkal is megbírkóznak, így gépeink mezőgazdák, önkormányzatok, erdőgazdálkodók és az építőiparban dolgozók számára optimálisak. Az üzemi nyomás és a vízmennyiség közvetlenül a pisztolyon szabályozható, így mindig az adott körülményekhez igazítható. A profi nagynyomású mosók mindezek mellett különösen hosszú élettartamú és kevés karbantartást igénylő motorral és pumpával rendelkeznek.


 


TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK ÉS KÜLÖN RENDELHETŐ TARTOZÉKOK NAGYNYOMÁSÚ MOSÓKHOZ 


A különösen makacs szennyeződések esetén a tiszta vízzel és nagy nyomással történő tisztítás néha nem elegendő. Ilyenkor tisztító- és ápolószerek használata is ajánlott. Kínálatunkban az univerzális tisztítószerektől a speciális ápolószerekig többféle tisztítási feladatra alkalmas szer megtalálható. A STIHL különös figyelmet fordít a biológiailag lebomló anyagok használatára, illetve a gépek és a környezet megóvására. A külön rendelhető tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, melyekkel kibővítheti professzionális gépei alkalmazási területeit. A speciális fúvókák, kefék és szívókészletek további bővítési lehetőségek nyújtanak a különböző tisztítási feladatokoz.